Çdo shqiptar në botë duhet ta mbrojë luftën e UÇK-së dhe vlerat Kombëtare-E.Selca

Të gjithë shqiptarët në troje etnike dhe botë duhet ti mbrojnë vlerat kombëtare nga Koha e Pellazgo-Ilireve Skenderbeut Rilindjes Luftes Partizane dhe Enver Hoxhes e deri të UÇK-ja

Detyrë mbi detyrat është mbrojtja e vlerave kombëtare nga hijenat dhe qarqet antishqiptare , edhe Enver Hoxhen po te mundnin bota dhe armiqet do ta gjykonin po ai nuk lejoj një nënshtrim tille para askujt .

Padrejtësitë historike vazhdojnë mbi ne , dhe bota po e fal dhe shpërblen Serbinë e shumë shqipefoles janë në kor me Beogradin kundër vlerave çlirimtare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *