Shtator ishte dhe atëherë -Poezi nga e madhja Eva Tafa

Shtator ishte edhe atëherë… 🐞🐞

Brenda teje, unë jam një dallgë
Që të bëj kërrsh të gjitha gjymtyrët
Brenda meje, ti je një maçorr i uritur
Që përplasesh përtokë për një varg…
E.Tafa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *