Intervistë : Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor

Sot portali JaninaPress ka zhvilluar një bisedë intervistë me ish boksierin ish trajnerin luftëtarin e UÇK -së kryeenveristin Agim Xhigoli .

Agim Xhigoli të dashur lexues kur dikush nuk ka guxofte me permend Enverin dhe Shqipërin ai pa ju trembur çerpiku ka dal demonstrata antijugosllave dhe e ka luftu Serbine me mesimet patriotike shokut Enver .

Agim Xhigoli po e mban gjallë enverizmin me shpenzime investime të veta tash 20 vite pa u ndalur kurrë sëbashku me bashkëpuntoret e tij besnikë.

Agim Xhigoli është njeri i shkolluar patriot i zjarrtë human dhe i respektuar kudo në trojet tona dhe botë

Raporton portali JaninaPress

Leave a Reply