UÇK-ja është Qielli ynë-Erald Selca

Ushtria Çlirimtare e Kosovës është Qielli i jonë , është Kryevlerë e Kombit shqiptar dhe shpëtimtarja jonë nga asimilimi total dhe zhdukja që deshi Serbia të na bënte neve andaj ne të gjithë duhet ta afirmojmë dhe mbrojmë këtë luftë grandioze të popullit shqiptar nën udhëheqjen e UÇK-së .

Nuk ka pëllëmbë toke në mbarë Kosoven dhe viset tjera që nuk janë vaditur me gjakun e trimave dhe trimëreshave të dalëzotses së atdheut UÇK UÇPMB-së dhe UÇK Kombëtare dhe martirëve e dëshmorëve tanë .

Asnjë përpjekje qyqare mjerane, antishqiptare e kuzhinave Beogradase moskovite e hafijeve nuk e baltos dot asnjë Gjykatë e instrument i padrejtë ndërkombëtar .

Serbia terroriste po falet dhe amnestohet çdo ditë nga bota ndonese edhe sot në Serbin fashiste gjinden varreza masive të shqiptarëve e ende nuk kemi asnjë reagim nga të huajt .

E.Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *