Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor uron 28 dhe 29 Nëntorin

GËZUAR FESTAT E NËNTORIT 28-29 NËNTORIN

Kujtojmë 28 Nëntorin 1443 të Skenderbeut të lavdishem .
Kujtojmë Rilindjen Kombëtare
Kujtojmë 28 Nëntorin 1912 të Ismail Qemailit Ise Boletinit
Kujtojmë 29 Nëntorin 1944 clirimin e Shqipërisë Nga Gjiganti Enver Hoxha me ushtrine partizane
Kujtojmë epoken Adem Demaçi dhe rezistencat tjera .
Kujtojmë daljen publike të UÇK së ditelindjen e Adem Jasharit të madh …
Kujtojmë të rënet meritoret ndër shekuj
Të mos harrojmë pushtimet coptimin e viseve tona …
Lufta për bashkim kombëtar vazhdon me çdo kusht .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *