Erald Selca-Krimineli serb Darko Tasiq të merrë dënimin kapital

Krimineli Darko Tasiq , dhe kriminelët tjerë serb duhet të marrin dënime kapitale !

Vrasja e shqiptarëve gjenocidi serb mbi ne po del të jetë i parëndesishem dhe për Gjykatat vendore të cilat po falin kriminelët serb që i kanë duart e lara me gjakun e popullit shqiptar .

Bota nuk e dënon agresorin serb , po ka mbush burgjet me shqiptar pse luftuan në radhët e UÇK -së për liri çlirim dhe bashkim kombëtar .

Padrejtësia gjithmonë ka mbisunduar në botë , janë shtypur të vegjëlit viktimat dhe janë cakërruar gotat e shampanjës me xhelatet !

Në Kosovë dhe viset tjera shqiptare Kosovë Lindore e Maqedoni okupatorët sllavomaqedon rus ukrainas etj kryen gjenocid dhe po të mos ishte UÇK-ja ne sot nuk do ishim në trojet tona .

Sa kriminelë gjakatar serb u dënuan ?!

Darko Tasiq dhe bandat vrastare serbe paramilitare policore ushtarake Jugosllave e terrorizuan Krushën e baces Ukshin Hoti dhe Bajram Currit dhe kryen mbi 400 masakra në Kosovë për të cilat po hesht dhe bota sot .

Bota po i mbyllë sytë dhe për varrezat masive në Serbin fashizoide !

Sistemin e drejtësisë ndërkombëtaret e ndërtuan me bashkëpuntorë armikut dhe me teveqela të paaftë të partive politike të cilet nuk janë as juristë të mirë e as patriot !

E terë toka arbërore është e larë me lot dhe gjak , jemi vrarë veç pse jemi shqiptar .
Po ne çfarë po bëjmë që nuk reagojmë po merremi veç me politikë dhe përçarje !

Deri fund botës duhet ndjekur kriminelët serb dhe dënuar !

Jemi në dispozicion të shtetit për çdo gjë në çdo moment te veprojmë si hebrenjet në ndjekje të nazisteve !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *