Erald Selca -Gjiganti Jashar Salihu frymëzimi ynë

Gjeneral i UÇK-së Jashar Salihu figurë emblematike kombëtare

Është e pavdekshme jeta dhe vepra kolosale Gjigande e të madhit burrështetasit , pedagogut intelektualit brilant ish të burgosurit politik , organizatorit të madh drejtuesit lavdishem të LPK UÇK Gjeneralit famëmadh baces JASHAR SALIHU .
E terë jeta e tij ishte luftë me vëllaun HAJDAR SALIHU dy këto figura eminente kombëtare , kjo familje është një nga familjet më të shquara kombëtare bastion i shqiptarizmes dhe ndershmërisë 🇦🇱✊
Unë personalisht kam mësuar shumë nga jeta dhe vepra titanike e baces Jashar, të cilin e kemi pasur dhe e kemi frymëzim 🇦🇱✊

Erald Selca bashkëluftëtar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *