Erald Selca kujton disa ngjarje Historike të Luftërave Çlirimtare

Kujtojmë sot Betejën Heroike të Llapushnikut të UÇK -së , namin e saj ku në vitin 1998 armiku serbomadh , përjetoj humbje të mëdha në njerëz dhe teknikë .
Gjithashtu kujtojmë Epopen e Kumanovës , të 9-10 Majit 2015 , Lavdi Dëshmorëve të Shqipërisë dhe Drejtësi për Bashkëluftëtaret tanë rob në kazamatet sllavomaqedonase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *