Erald Selca:Nezir Gashi ishte Gjigant i Kombit tonë

Humbje e madhe për kombin vdekja e baces Nezir Gashi veprimtar i lavdishëm i kombit , bashkëvuajtës në kazamate jugosllave e shok e vëlla me Adem Demaçin e madh
Një jetë mes burgjeve , aktivizimit politik dhe luftës së UÇK -së dha kontribut tepër të madh me familjen e tij të çmuar 🇦🇱✊😥

E kujtojnë dhe e nderojnë atdhetaret kudo ku janë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *