Komandanti i mirënjohur Pren Marashi ju reagon hijenave antishqiptare

“Jemi fajtorë”, sepse në kohen e duhur nuk na ka munguar guximi, “jemi fajtorë”, sepse jemi pengesë për shpirtrat e shitur qe nuk po mund të realizojnë qëllimet e tyre të pabesa .
Ne vërtetë jemi fajtorë ,sepse bashkëluftëtarët tanë qëndrojnë krah për krah me tradhtarët, dhe qëndrojnë të heshtur ,sepse kanë marrë një karrige të turpshme që ka vlerë aq sa prapanica e tyre ,më falni në shprehje..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *