Kryetari i Frontit Popullor A.Xhigoli kujton 100 vjetorin e lindjes së Nexhmije Hoxhes

E kujtoj me mallë respekt dhe nderim 100 vjetorin e lindjes së patriotes partizanes luftetares udheheqeses Nexhmije Hoxha shoqe jete e të pavdekshmit njëshit Enver Hoxha .

Ishte grua e çeliktë që i dha çdo gjë Shqipërisë dhe nuk u thye kurrë para borgjezisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *