Bekim Amza një afarist i nderuar dhe atdhetar i madh

Shqiptarët e suksesshem në botë janë vlerë e madhe e jashtezakonshme e kombit ambasadore te denjë të kombit , mërgimtaret janë palca shtylla dhe kurrizi i kombit tonë dhe paqes sociale

Kam shkruar dhe me parë për zotriun vëllaun fisnik Bekim Amza i cili i takon nje familje qe i dha kombit lirise çdo gjë UÇK -së madje moshe njome adoleshente Bekimi dha kontributin e vet me familjaret e vet si Eprori i shquar z.Bajrush Gashi

Ndihem i lumtur dhe i gezuar qe ne Linz Austri Bekimi me kompanine e tij te nderuar ka suksese dhe gezon respektin e austriakeve shqiptareve për korrektesin , vlerat e tij shumefishta .

Bekimi është nga ata njerez që ka bere me shok ideali shumë humanitet ka ndare kafshaten e familjes për te ndihmuar shqiptaret nevojli e kurre nuk e reklamon bamiresin e vet

Mergimtaret janë vlerë e jashtezakonshme kombëtare dhe ata mbajnë gjallë terë kombin tonë me djersen e tyre andaj jeni për cdo respekt

Shoku e vëllau Bekim Amza je një ambasador i denjë i suksesit , punes në botë andaj respekt pakufishem për vlerat tuaja njerezore afariste atdhetare e humanitare .

Erald Selca Autor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *