Eproret e UÇK-së Isuf Krasniqi , Bajrush Gashi dhe Sabit Gashi vizituan FSK në dhe Gjeneral Enver Cikaqin

MBAJE BALLIN LARTË OJ E LAVDISHMJA UÇK,TI E KE MUNDUR SERBINË

Një pritje tepër vëllazërore në Kazermën “ADEM JASHARI” dhe në Ministrinë e Mbrojtjës së Republikës së Kosovës,pritje shoqëruar me emocione të shumta dhe shpalosje kujtimesh nga koha e luftës çlirimtare,organizuar nga zv.Komandanti i Forcave të Sigurisë së Republikës së Kosovës (FSK)- Gjeneral Major Enver Cikaqi dhe stafi i tijë në Komandën kryesore të ushtrisë së Republikës së Kosovës.

Prishtinë,23 Prill 2021.

shkruan Komandant Isuf Krasniqi raporton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *