Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli kujton heroinen Nexhmije Hoxha në një vjetorin e vdekjes

Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli dhe Enveristët sot me rastin e një vjetorit të vdekjes e kujtojnë të madhen znj.Nexhmije Hoxha heroine partizane drejtuse shteti e burgosur politike e regjimit berishian dhe shoqe jete e Enver Hoxhes së madh e te lavdishem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *