UÇK-ja ka luftuar për liri dhe bashkim kombëtar-E.Selca

UÇK-JA KA LUFTUAR PËR LIRI DHE BASHKIM KOMBËTAR

UÇK-ja Kryevepra e Kombit tonë ka zhvilluar vetëm luftë kombëtare kundër okupatorit shumë shekullor pansllavist atij serbomadh .

Me kopalla pacifiste konferenca shtypi e me temena nuk do çlirohej Kosova kurrë , atë e çliroj UÇK-ja me aleatë SHBA NATO .
Tash Gjykata speciale antishqiptare mundohet me aktakuzat e gatuara në Beograd me njollos luftën tonë kinse ne kemi pas luftë fetare dhe politike (kesaj politike ja kane ndihmu me hafije taborri i qyqareve tanë ).

Këto gënjeshtra të ndyra të Prokurorisë serbe në Hagë nuk i ha pazari , nuk shiten sepse për shqiptarin e vërtetë Kombi është mbi të gjitha dhe ne nuk kemi probleme mes vete , ne kishim telashe lufte për mbijetese me Jugosllavine vrastare e cila u amnestua nga te huajt .

Çdo luftë e kombit tonë është zhvilluar me qëllime fisnike liridashese vetëmbrojtëse dhe kombëtare me Flamurin Kuq e Zi në duar mendje e shpirt .

Kreu i UÇK-së Drejtoria Politike SHP UÇK-së ka zhvilluar luftë kombëtare largëpamese dhe bashkëluftëtaret tanë Shefi politik e ushtarak i saj Kryeministri i luftes Hashim Thaçi , Eproret Kadri Veseli e Rexhep Selimi e baca Jakup çdo luftëtar lirie ka zhvilluar luftë sipas zakoneve luftes dhe traditave tona .

E dimë fort mirë se Serbia nuk ja falë kurrë UÇK-së sepse UÇK -ja e ka perzenë nga tokat tona .

Ne do fitojmë ne nuk thyhemi , mozomokeq për ne që kemi një idiot kryeminister si A.Hoti dhe një u.d presidentes V.O.të cilet as termin UÇK nuk e cekin sepse duan ta minimizojne rolin e saj madheshtor .

Falë gjakut derdhur martirizimit popullit sot e gezojnë lirinë dhe Dulla Osmani e plot njerez jomeritor dhe madje gezojne benefite .

Misioni jonë , Bashkimi Kombëtar 🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *