Diskursi anti UÇK i LDK-së dhe pionereve të saj

Lufta e UÇK-së nuk mund të zbehet kurrë , është e dhimbshme dhe e turpshme kur edhe në Epopen e UÇK -së së Adem Jasharit Kryeministri Hoti në detyrë dhe UD Presidente V.Osmani bëjnë homazhe kurse termin UÇK as që e zenë në gojë .

Kjo vjen si pasojë e rritjes dhe edukimit të tyre në një parti si LDK që ka qene pacifiste pasive qyqare mjerane , dhe që ka qenë kundër luftës çlirimtare .

E.Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *