Selca:Historia nuk guxon të ndryshohet për hatër ish pushtueseve e pushtueseve të viseve tona

Askush nuk mund ta rishkruajë Historin e Popullit Shqiptar !

Epopeja e Gjergj Kastriotit Skënderbeut 25 vjeçare , Rilindja Kombëtare mëvetsia e 28 Nëntor 1912 -të me Ismail Qemailin e Isa Boletinin etj Fan Noli Avni Rrustemi , Epoka Enveriane , Adem Demaçit dhe UÇK -ja asnje vlerë kombëtare nuk guxon të preket

Historia e popullit shqiptar është e shkruar me gjak me copëtim padrejtësi , me gjenocide e spastrime etnike mbi ne në mijëra vite histori .
Historia jonë përballë pushtueseve mizor në raport me ta dhe shqipëfolesit nuk mund të ndryshoj kurrë .
Asnjë tendencë për ndryshimin e historisë sonë kombëtare nuk do pijë uji .
Tendencat për rehabilitimin e pushtuseve osman , sllavogrek nazifashist etj janë tendenca antishqiptare
Çdo kund në botë pushtuesit janë të urryer , e te ne një pjesë e popullit janë të magjepsur pas pushtusëve .
Armiku pritet me shpatë dhe plumb…nuk amnestohet !!!!

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *