Sekretari i Frontit Popullor shoku Erald Selca ngushëllon familjen Tafilaj për veprimtarin Sadri Tafilaj

Sekretari i Frontit Popullor shoku Erald Selca ish luftëtar i UÇK -së dhe simotrave të saj veprimtar , në emer të Enveristeve dhe atdhetareve ngushëllon familjen Tafilaj për ikjen nga jeta të Gjigantit Kombëtar baces Sadri Tafilaj një antijugosllav i madh , pedagog me dekada ish deputet e figurë markante kombëtare .

Lavdi këtij lisi Shqipërie🇦🇱✊

Foto është marrë nga veprimtari i çmuar kombëtar z.Qamil Zekolli familje dëshmoresh e me taban kombëtar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *