Ne jemi me Izraelin e jo pushtuesit neotoman etj

Ne nuk na ka pushtuar Izraeli , po Osmanet !

Ne nuk na ka pushtuar Izraeli popull i dashur , analist deputet turma të dashura rreth 600 vite po Osmanllinjët !

Ta fyesh mikun aleatin , dhe ta amnestosh xhelatin këtë e bëjmë veç ne .
Sot amnestohet Turqia e Greqia , nazifashizmi vrastar Kryekriminelet Tito e Rankoviç e nesër do tentohet të amnestohet dhe Serbia Millosheviçit për gjenocidin e kryer mbi ne si çdo pushtues tjetër .

Pushtues të mirë nuk ka siç e kam thenë unë në mijëra shkrime armiku pritet me shpatë dhe plumb në ballë e jo me lule e koalaboracionizem!

Çdo njeri normal do paqe në Lindje Mesme , dhe kudo në botë po çuditerisht shoh shume njerez ma shumë kanë dhimbje për popujt tjerë se sa popullin e vet .

Të jesh kundër çdo çizme pushtuesish është vlerë mbamendje historike , historia nuk rishkruhet dot ne nuk jemi vilajete të askujt .

Turqia as askush nuk guxon të përzihet në punët tona të brendshme , e vete zhvillojne mardhenie miliardeshe tregtare me Serbinë po edhe me miqët tanë izraelit .

Shqiptaret nuk duhet ti shohin gjërat nga ana fetare po nga ana kombëtare .

Më duhet konstatoj se kancer i shoqërisë sonë janë përcamjet dhe korrupsioni hajnia galopante

Njohja nga Izraeli vlen sa krejtë njohja që ka marrë Kosova , populli mik izraelit janë historikisht pro ne shqiptarëve e bota arabe historikisht prosllavo greke

Erald Selca veprimtar dhe Luftëtar i UÇK -së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *