Erald Selca:Pajtimi i gjaqeve akt madhor patriotik , grusht ndaj okupatorit serb

Pajtimi Gjaqeve akt madhor Kombëtar
Pajtimi i Gjaqeve akt madhor kombëtar i veprimtareve të lavdishem kombëtar si Gjeneral Jashar Salihu , profesor Anton Çetta e rinisë progresive të kohës .
Pajtimi ndërshqiptar vite me vonë , kulmoi me luftën e lavdishme çlirimtare kundër okupatorit serb të zhvilluar nga UÇK-ja me aleatë ku i pavdekshmi e i madhi Jashar Salihu po ashtu ishte një nga themeluesit drejtuesit e luftës me pendë e pushkë në duar .
Shqiptaret kurrë nuk duhet të vriten mes veti , duhet ndjek udhezimet e baces lavdimadh Adem Demaçit për doren e pajtimit e jo hasmerive e ndasive ??✊

Meritojnë respektin admirimin tonë mijëra aktivistë dhe ata që shtrinë duart e pajtimit vëllazeror

Erald Selca

Leave a Reply