Agim Xhigoli Kryenveristi apelon të votohet z.Agim Aliu

Në një bisedë me JaninaPress shoku Agim Xhigoli Kryenveristi dhe kryetari i Frontit Popullor apelon të qytetaret e nderuar të Ferizajit me rrethinë të votohet njeriu i puneve kolosale z.Agim Aliu dhe lista e PDK së

Agim Aliu pasqyron njeriun e punes vlerave dhe mbajtes i premtimeve një nga kryetaret me te mirë në troje tona thotë shoku Agim raporton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *