Luan Haradinaj ishte Baruti i UÇK-së

Heroi i Kombit shqiptar Luan Haradinaj ishte baruti i UÇK -së , dhe njeriu që thyente shkilte kufinjët e mallkuar shqiptaro-shqiptar.

JaninaPress sjellë një foto ekskluzive të Gjeneralmajor Luan Haradinaj marrë nga Luani i ri .

Leave a Reply