Ramadan Zeqiri -Pasuria jonë Kombëtare

Ramadan Zeqiri është Pasuri Kombëtare

Baca Dan siç e njohim të gjithë dhe e duam dhe e çmojmë e nderojmë kudo në viset tona dhe Mërgatë është një Rilindas i ditëve sotme një Petro Nini Luarasi , një Pandeli Sotir një mësues shembullor patriot dhe edukator i brezave të tërë .

Tërë jetën e tij baca Dan me pedantërin e tij , atdhedashurinë dha rreze drite diturie emancipimi me ditar në duar pa u ndalur kurrë as nga okupatori mizor serb

Një Migjen i viteve rënda në ato kohë , një vigan liberator siç do thoshte Noli ynë i madh .

Baca Dan me familjen e tij shembullore janë vlerë e shtuar e shoqërisë sonë , ai personifikon në fytyren e tij dhe shpirtin e tij të bardhë vlera panumërta njerezillek dhe emancipim aq shumë nevojshëm për një popull vuajtur si ne .

Veterani i arsimit z.Ramadan Zeqiri është nderi i kombit tonë , ai është një tribun popullor që me prezencen e tij na fisnikëron jetën tonë

Je Lis Shqipërie baca Dan

Erald Selca

Leave a Reply