Fronti Popullor dje shënoi 34 vjetorin e ikjes nga jeta të Enver Hoxhes

Me një takim përkujtimor në praninë e qindra vetave nga mbarë trojet etnike dje në Ferizaj Fronti Popullor përkujtoi Enver Hoxhen dhe madheshtinë e tij .

Ishte një organizim përfekt nga shoku Kryetar Agim Xhigoli , sekretari Erald Selca publicist poashtu dhe nga stafi udhëheqes Muzafer Kumanova .

Ndihmë te madhe në organizim dhanë dhe Nazim Xhigoli , Alban Xhigoli , Nehat Mustafa etj

Vlen te ceket vizita e Idriz Sinanit që nderoi me mirenjohje Agimin dhe Muzaferin .

Fjalimet ishin permbajtesore dhe te zjarrta

Leave a Reply