Një takim emocionues pas 20 Vitesh

Pas 20 vitesh , u takuam me shokët e shkollës fillore dhe të mesme , ndonesë të degdisur kudo në trojet tona dhe mërgatë ky takim ishte i mirëseardhur sepse vetëm duke nderuar dhe respektuar njëri tjetrin mund të ecim para .
Ndihem i kënaqur me të arriturat dhe sukseset e shokëve në shumë lëmi të jetës , gjenerata jonë ishte një nga gjeneratat e fundit të sakrifices , në takimin tonë modest që e organizuan shokët patem të pranishëm dhe dy mësimëdhenes nderuar të kohes z.Smajl Shala dhe z.Gani Krasniqi
Uroj kurrë të mos harrojmë katrahurat tona si popull , dhe të ndërtojmë një të ardhme më të mirë përkunder zymtësisë politike sfidave e brengave .

Ishte një darkë modeste spontane një ndejë spontane me një pjesë të shokëve si Dritan Kolica me punë dhe banim nē Kanada i integruar mjaft mirë , me Florimin i cili jeton dhe vepron në Zvicer me Labinot Gashin familje e nderuar dhe mjek i shquar në Gjermani , me të respektuarin Gazmend Aliçkaj me punë dhe banim në Gjermani .

Të pranishem ishim dhe unë e Sali Krasniqi invalid i UÇK.-së doktor i shkencave të ekonomisë i cili në maturen modeste të 99 -tës nuk mundi marrë pjesë se shërohej nga plaget me aromë lirie e nderi që i mban , dhe dr.Blerim Gjocaj një nga mjekët më të shquar në vend dhe z.Nimon Bricori politikan ekonomist eminent

U evokuan kujtime nga shkolla nën robërin serbe , u kujtuan shoqet shokët mësuesit dhe në një të ardhme do organizohet një ndejë komplete .

Leave a Reply