Luftëtari i shquar i UÇK-së Artim Elmazi uron kombin me rastin e 28 dhe 29 Nëntorit

Luftëtari emblematik i UÇK -së mërgimtari atdhetar i cili rron për Shqipërinë shoku vëllau ynë heroi i heshtur Artim Elmazi uron tërë kombin me rastin e festave të Nëntorit

Artimi kujton me konsideraten më të lartë Skënderbeun Rilindjen Kombëtare Avni Rrustemin Luften e lavdishme partizane në krye me kryekomandantin Enver Hoxha dhe Adem Demaçin e Adem Jasharin me UÇK-në famëmadhe

z.Artim Elmazi uron liri sa më parë dhe për Çlirimtaret bashkëluftëtaret nga kampet e Europes fashizoide

Lavdi Dëshmorëve , Rroftë Shqipëria me mërgaten e saj raporton JaninaPress