Selca:Vetëm jashtëqitjet e kombit e fyejnë Babain e Kombit Gjergj Kastriotin

Jashtëqitjet otomane neotomane turke mongole sllavogreke ,dhe trushpelaret fetar e jofetar mbeturinat shqipefolese te dashuruara në xhelatët e tyre urrejnë babain e kombit Shqiptarizmes njëshin tonë dhe njerëzimit Gjergj Kastriotin Skënderbeun me famë botërore

Këto ditë prap ndyresirat në faqe interneti rrjete sociale hëngren mut , duhet ti vije turp dy shteteve tona Kosoves Shqipërisë që nuk i ndjekin me ligj dhe burgosin këta që fyejnë vlerën më të madhe kombëtare

Vlerat kombëtare nga Iliria , Skënderbeu e te UÇK ja duhet mbrohen me ligj urgjentisht se u bëmë gazi i botës duke toleruar të keqen në mesin tonë