Drejtoresha Majlinda Papajani shembull i përkushtimit në arsim

Znj.Majlinda Papajani Drejtoresh e Shkolles 9 vjeçare Nëna Terezë është sinonim i dijes , punes përkushtimit rezultateve dhe në rang republike e dëshmuar .

Arsimi mbetet shtylla e kombit dhe progesit dhe puna me nxënës mbetet fisnikëri në vete mision drite andaj znj.Papajani me stafin e saj po punojn shumë në të mirë të brezave të njomë rinor

Kjo shkollë ka krijuar një imazh pozitiv me aktivitete ore letrare aktivitete sportive etj

Znj.Majlinda ka një jetë si pedagoge menaxhere që punon me nder përkushtim kolosal dhe meriton admirim mbarekombetar.