Xhevat Kraja Markashi ky shqiptar i madh

Vëllau ynë nga Malësia Xhevat Kraja Markashi i takon një trungu familjar me taban kombëtar liridashës dhe kurrë i nënështruar ndaj serbomalazezëve .

Kontributi i tij për UÇK ‘në është madheshtor mandej për themelimin aftesimin dhe avancimin e policisë së Kosovës si kuader i policisë elitare amerikane .

Vëlla të do i tërë kombi , përulje ndaj vlerave tuaja akademike patriotike njerëzore .

Me shqiptar si ju krenohet i terë kombi

Leave a Reply