Skender Thaçi dekorohet me urdhërin Nënë Tereza

Veprimtari i shquar kombëtar humanisti afaristi i nderuar z.Skender Thaci është dekoruar me urdhërin Nënë Tereza nga shkelqesia e tij z.President i Shqipërisë Ilir Meta .

Një dekorim më se i merituar dhe i qëlluar nga Presidenca jonë .

Leave a Reply