575 Vite nga Besëlidhja e Lezhës , ne ende të përçarë !

Gjergj Kastrioti -SKËNDERBEU para 575 vitesh organizoi Kuvendin e Lezhës për ti bashkuar kokat tokat dhe luftuar perandorin gjakatare osmane .

Po ne nga ajo kohë ende jemi të përçarë çfarë turpi !

Leave a Reply