Lulëzim Prevalla njeri i artit dhe kombit

Arti dhe Kultura bashkë me sportin janë ambasadorët më të mirë të kombit tonë dhe Luli është një nga ata pjesë e një familje me taban kombëtar dhe me vlera kulturore të mirëfillta .

Lulëzimi është një intelektual brilant muzicent redaktor me përvojë në radio dhe tv Shkupit dhe me shumë redaksi të nderuara me përvojë disa dekada .

Ndonese jeton dhe vepron larg atdheut Luli gjithnjë është pranë tij me muzikë art zemerbujari dhe është një koleksionist arkivues i muzikes mirefillte shqipe nga mbarë trojet tona .

Luli , është maestro i muzikes njeri i kompletuar dhe shqiptar i madh .

Erald Selca

Leave a Reply