Gani Brahimaj edukatori dhe Heroi i Kombit

Fshati Shqiponjë ish Jabllanicë ishte kryebaza e UÇK -së dhe vendi tradites shekullore mikëpritjes trimërisë së pashoqe kundër çdo pushtuesi.

Kujtojmë sot kolosin e kombit të madhin pedagogun e sa e sa brezave mësuesin bacen Gani Brahimaj , figurë shembullore kombëtare hero i kombit e një nga celulat e para në UÇK .

Gani Brahimaj dhe familja e tij i dhanë kombit atomin e fundit .

Lavdi dhe mirënjohje dëshmoreve meritoreve idealisteve .

Leave a Reply