Toplica e harruar

Janë berë më shumë se 140 vite nga dëbimi spastrimi etnik i shqiptarëve nga Toplica treva jonë autoktone ku u spastruan mbi 700 vendbanime shqiptare për tu serbizuar me vonë e boshnjakizuar Sanxhaku .

Tirana dhe Prishtina flen gjumë akademitë po për të sensibilizuar botën se cfarë ka ngjarë kush është Serbia .

Ne nuk guxojmë ti harrojmë barbaritë serbosllave otomane greke bullgare e nazifashiste mbi ne .

Leave a Reply