Dëshmori Fetah Selca e adhuronte Filmin Flaka e Maleve

Dëshmori i Kombit nga radhet e UÇK -së vullnetari që la mërgimin për ta dhenë jetën për liri e bashkim kombëtar Fetah Selca nga Barani i Pejës si i ri fare ndiqte TVSH dhe cdo gjë frymëzuese por filmi i tij i dashur ishte Flaka e Maleve me Ndrek Lucen e një kastë aktoresh eminentë .

Këtë film në videokasetë e ruante si sytë dhe shumë parakalime të ushtrisë çeliktë Enveriane .

Ja pra si Shqipëria ishte frymëzim e motivim për të luftuar e qëndruar stoik

Leave a Reply