Enver Hoxha ishte penicilin për armiqët

Lideri i kombit shqiptar dhe i përmasave botërore Enver Hoxha, ishte penicilinë për armiqët e jashtëm dhe të brendshëm

Parimi jetësor i tij ishte dashuria e pakufishme për atdheun e viset tona mërgatën tonë nga Europa në Brazil

U munduan Shqipërinë ta gllabërojnë të gjithë por dolën të lagur poshtëruar , Shqipëria socialiste e çeliktë Enveriane ishte vdekjeprurese për ta .

25 vite Skënderbeu , 50 vite Enveri ishin superfuqi të pamposhtur dhe gardian të shqiptarizmes .

Leave a Reply