Emiliano Sala ka prekur mbarë botën

Çudia më e madhe 3 dit zgjat! Sa bukur kur bëhet fjalë për një ngjarje që duam të harrojmë. Sa e shëmtuar kur është një ngjarje që duam të kuptojmë dhe vendosim fjalën “fund”. Emiliano Sala është zhdukur dhe familjarët ende nuk dinë nëse duhet të vajtojnë ndarjen nga jeta të njeriut të tyre apo të vazhdojnë të mos humbasin shpresat. Ndoshta, nëse në atë avion do të ishte një njeri me më shumë prestigj, peshë dhe famë, tani do të ishte kthyer në një reality show. #prayforSala

Telesport

Leave a Reply