Veprimtari z.Anton Antoni ngushëllon Kombin për humbjen e të madhit Mikel Kuzhnini

Ngushëllime!
?? Shqiperia Ime??
Me vdekjen e Mikel Kuxhninit,
Shqiptaria ka humbe nje njeri te madhe te vlerave kombtare dhe njerzore..
??L A V D I?? kështu shkruan veprimtari Anton Antoni në rrjete sociale

Leave a Reply