Veprimtari Anton Antoni në përkrahje të Gjeneral Lahi Brahimaj

Veprimtari i nderuar dhe i palodhur z.Anton Antoni me një postim në rrjetin social facebook shprehet me terë qënien e tij në përkrahje të Gjeneralit ish deputetit Lahi Brahimaj .

Anton Antoni thekson lart pastërtinë e luftës çlirimtare të UÇK -së dhe është i bindur në pafajesinë e çdo luftëtari .

Veprimtari Anton Antoni është i njohur për veprimtarinë atdhetare

Leave a Reply