Atëherë kur kishim çdo sport

HISTOIA ne FOTO – Njihuni me ekipin kampion te VAterpolit te Klubit Sportiv PARTIZANI te vitit 1965

Nje foto historike te cilin e afroi per faqen tone, ish vateropilisti i ketij ekipi z. Ilir Mati te cilin e falenderojme. Ekipi i Partizanit 2 here kampion ne vaterpol 1965-1966. Ne foto ekipi kampion 1965 – Vlore, shtator 1965. Nga e majta: Petrit Caslli , trajner dhe lojtar, Maksim Ruvina, Xhavit Sharra, Aleko Dajko, Ethem Avdia, Emin Lishi, Xhavit Çoba, Shestani, Agim, Ilir Mati

Nje ekip i lavdeshem, Nje foto qe tregon se Klubi Sportiv Partizani ishte universitet sportesh. Keqardhje qe kjo tradite pas vitit 1990, u prish, dhe zhkoi drejte zbrehjes. Nderim dhe respket per kete ekip te madh!

Leave a Reply