Opinion nga Komandant Pren Marashi

“Festat jubilare,me marre”;
20 vite të perfundimit të luftës dhe 11 vite të shpalljës se pavarsisë se Kosoves,ende pjesa me meritore ,per keto ditë ,Luftetarët e Lirisë injorohen dhe me antivlera zevendesohen ,ky është respekti nga shteti dhe shoqëria,ky është vlerësimi qe dinë ti japin lirisë,”e gëzofshi” !?

Leave a Reply