Avdi dhe Bali Ibrahimi një jetë në shërbim të atdheut

Gjithmonë shtyllë e kombit shqiptar kanë qenë familjet me taban kombëtar siç është edhe familja e spikatur ,e Avdi Ibrahimit dhe Bali Ibrahimit mbarë familja e cila ishte çerdhe rezistence në ilegale luftë të UÇK -së .

Avdiu është intelektual shkrimtar publicist ish epror i nderuar i luftës çlirimtare , dhe hero i gjallë .

Kjo familje dha cdo gjë për kombin me nder dhe pastërti pa kursyer asgjë dje as sot dhe gëzojnë autoritet mbarëkombëtar .

Burra të tillë , vëllezër si Avdiu Baliu janë thesar kombëtar

Si shoqëri duhet krahas të rëneve ti çmojmë të gjallët meritor atdhetar e liridashes

Erald Selca

Leave a Reply