Anton Antoni me bashkëluftëtar të UÇK -së nderon Shkëlzen Haradinajn

Veprimtari mësimëdhenesi dhe Kryetari i BL Gllogjan Anton Antoni me bashkëluftëtar të UÇK -së nderuan Gjeneral major post mortum Shkelzen Haradinajn dhe dëshmorët e kombit raporton portali JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *