Dy Legjenda Shala dhe Mateus

Futbollisti Legjendar shqiptar, Kujtim Shala kohë pas kohe na sjellë në rrjete sociale copeza të karrierës së tij kulminante në vitrinën e futbollit ndërkombëtar .

Portali ynë sjellë një foto të fanellave të shkëmbyera nga Shala dhe Mateusi .

Leave a Reply