Fadil Nura i duhet Parlamentit të Kosoves

Familja e intelektualit kuadrit eminent të Drenices dhe Shqipërisë z.Fadil Nura është një nga familjet më emblematike kombëtare kujtojmë kjo familje i dha kombit në çdo etapë dhe burra si Adem Nura Jakup Nura ishin krah Adem Jasharit e Hashim Thaçit që themelim e aksione të para të UÇK -së

Ishte UÇK dhe ilegalja LPK e ndihmuar ideuar nga Shqiperia çelikte Enveriane që na çliruan e jo kopallat pacifiste.

Fadil Nura me tere bagazhin e tij moral kombëtar njerezor familjar arsimor do i bëj nder parlamentit dhe vet PDK së si parti e dalur nga lufta çlirimtare andaj duhet mbështetur me mish e shpirt .

Vota për Fadil Nuren , vote e vlerave dijes bashkimit kombëtar

Leave a Reply