Edi Rama viziton Beratin

RESPEKT🙏

Berat- Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, në kompaninë e prodhimit të këpucëve “MiTo by Caterina Firenze”

Kjo kompani, falë edhe paketës mbështetëse të qeverisë, është transformuar nga fason në biznes prodhues me cikël të mbyllur, ku sot janë të rregjistruar 450 punonjës.

Mbyllja e të gjithë procesit të përpunimit dhe krijimi i modeleve në bazë të kërkesave të tregut ndërkombëtar, e kanë bërë kompaninë një ndër shembujt kuptimplotë të transformimit të viteve të fundit në këtë sektor.

Kompania është mbështetur nga qeveria shqiptare nëpërmjet skemave të Garancisë Sovrane 1 dhe 2 për të siguruar jo thjesht vijueshmërinë e aktivitetit, po edhe rritjen e mëtejshme të prodhimit.

👉 Lajmi i mirë është, se deri në datën 10 gusht, ka arritur në 275 numri i aplikimeve nga biznesi për Garancinë Sovrane 2, baraz me një vlerë kreditimi rreth 10.5 miliardë lekë😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *