Media Gjermane shkruan për dëshmorin Veli Noci me trimat tjerë

?? Veli Nocaj ??

Hereq – 20.04.1998 një foto historike e trimave tanë të renë në luftë për çlirim dhe bashkim kombëtar .

Lexues të nderuar fal dëshmorëve jemi të lirë .

Vepra e trimit të shquar Veli Noci nuk harrohet sa të këtë diell mbi dhe.

Leave a Reply