Shqipëria nuk është e politikuajve !

Atdheu ynë nuk është i Edi Rames , i Saliut , Lulashit , Ilirit znj.Monika Kryemadhi nuk është pronë e askujt nuk është e Artur Zhejit dhe analisteve luftënxitesë .
Ka kaluar koha e viteve mbrapshta 1913-të dhe 1997 .
Mos ushtroni dhunë asnjëra palë , mos nxitni luftë vëllavrasese këtë shqiptarët nuk ua kanë me borgj .
Për qerim hesape tuaja dhe pushtet nuk do ju lejoj populli ta djegni atdheun , mos na prekni plagët se ato kullojnë nga jeta e babëzia juaj tash 30 vjeçare në demo(n)kraci

Leave a Reply