Anton Antoni dhe Dede Bardhaj në një takim vëllazëror

Sot kam takuar nje Burr te Madh
??Shqiptar Dede Bardhaj??
nje Veprimtar te vertet te Qeshtjes Kombtare, Shoku i ngusht i babes Dedë Gjonit, qe kam nje Respekt shumë shume te madhe për kete njeri te veqant, nje njeri me te gjitha Virtytet njerzore dhe Kombtare,
Shumë Respekt për ju
??Dede Bardhaj??

Leave a Reply