Opinion për ditën e Çlirimit nga Luftëtari i madh i orëve të para Arben Krasniqi

Dita e çlirimit të Kosoves
Megjithatë është kjo liri na solli edhe shtetin, edhe pse ndryshe nga ai që projektuan atdhetarët dhe atë ëndërruan dëshmorët e kombit.
Nuk është nder dhe mirënjohje ndaj aleatve ton, Amerikan, Anglez, Gjerman e gjithë atyre që na ndihmuan po që se nuk kërkojmë varret e ish bashkluftëtarve tan Amerikan, Anglez, Gjerman, që u radhiten vullnetarisht në luftën e UÇK -së, nga të cilët kemi deshmorë. Varret të cilat gjatë luftës kishin copa druri të vendosura jan kalbur dhe janë bërë rrafsh me tokë.
Fundja, nuk ishte dëshira e luftëtarve te huaj të vdesin këtu, por ishte deshira ta ndihmojn UÇK -në.
Po nga këta u ndërtua një Liri të cilën e gëzojmë ne sot, ndaj ata meritojnë gjithnjë nderim dhe përulje të jashtëzakonshme.

Leave a Reply